Jedz i chudnij!

893834656-images6.jpg

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Należy konsumować, aby redukować
nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najlepiej serwować
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wtedy, gdy
spożywamy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dają sytość oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
obiedzie, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są niezwykle dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
dziennie musi zjeść
każda dziewczyna, aby
świetnie
trawić i przyspieszyć
przemianę materii.
Pyszne jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego trzeba
przygotować rozsądne tracenie nadwagi.

 tabletki odchudzające kafeteria

tabletki odchudzajace polecane przez lekarzy